De Udense Uitdaging verbindt

We verbinden vragen van stichtingen en verenigingen uit Uden, Volkel en Odiliapeel met het aanbod van lokale ondernemers. Eenvoudig gezegd zijn wij dus een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod. Een ondernemersnetwerk waarin we organisaties stimuleren om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen, door verenigingen en stichtingen concreet vooruit te helpen.
Iedere stichting of vereniging in Uden, Volkel en Odiliapeel kan een aanvraag bij ons indienen. Overigens kunnen organisaties ook aanbod bij ons indienen, wij zoeken in dat geval een passende ontvanger.

Wij zijn er voor alle verenigingen en stichtingen

Als vereniging of stichting kun je een aanvraag indienen voor ondersteuning bij je maatschappelijk werk. Bijvoorbeeld voor hulp bij het organiseren van een speciale avond of project, voor hulp bij het inrichten van een ruimte, voor hulp op het gebied van marketing.
Er zijn drie eisen:
– jouw organisatie moet bij de KvK zijn ingeschreven,
– jouw organisatie moet gevestigd zijn in Uden, Volkel of Odiliapeel,
– en het mag niet om geld gaan.

Als bedrijf kun je ons steunen

Vind je het als bedrijf belangrijk om maatschappelijk betrokken te ondernemen? Dan is het een optimale invulling om mee te doen aan de Udense Uitdaging. Wij zorgen namelijk voor concrete aanvragen waarbij jouw bedrijf positieve exposure krijgt. En heel belangrijk: de aanvragen komen uit Uden, Volkel of Odiliapeel. Met jouw steun draag je dus bij aan het lokale levendige verenigings- en stichtingleven, zodat de vele vrijwilligers hun werk kunnen blijven doen.

Lijkt het je wat om mee te doen aan de Udense Uitdaging? Dan vinden we ongetwijfeld een vorm die bij jouw bedrijf past. Denk hierbij aan het aangaan van een foundership, jouw diensten of personeel aanbieden voor invulling van specifieke aanvragen of door jouw netwerk voor ons open te stellen.