Geslaagde acties voor NL Doet!

Afgelopen weekend, 10 en 11 maart, was het NL Doet. Op deze dag waren landelijk vele vrijwilligers actief in maar liefst 9.600 klussen! In Uden hebben wij met succes 2 klussen ondersteund, en wel bij Basisschool Marimba en Basisschool de Zevenster.

Juf Patty Bevers was de drijvende kracht achter de realisatie van een belevingstuin bij Basisschool Marimba. Patty: “Tijdens NL Doet hebben we in drie ploegen gewerkt om de tuin te realiseren. Erg fijn dat we vanuit de Udense Uitdaging diverse materialen geleverd kregen. Daarnaast heeft een van de vaders van een kind op school, Armando Lunenburg, zich enorm ingespannen. Hij heeft een ontwerp gemaakt, relaties bereid gevonden om materiaal te sponsoren én zich op de dag zelf ingezet. We zijn er trots op dat de tuin met de hulp van de vele vrijwilligers zo ontzettend mooi is geworden!”

Bij Basisschool de Zevenster waren juffen Evelien Steenman en Adrike Branderhorst degenen die hun project aanmeldden bij NL Doet. Ook zij gingen met een grote groep vrijwilligers onder luid enthousiasme aan de slag in hun schooltuin.

Betrokken ondernemers bij de matches zijn:

  • Willems Uden: Plaatsen buitenkraan
  • IBN: Leveren wilgentakken
  • Theo van Kessel: Leveren boomstammetjes
  • Alex Ulijn Bestrating: Leveren stoeptegels
  • Selten Grondwerken: Leveren kuub tuinaarde

We bedanken alle ondernemers voor hun bijdrage. Tot volgend jaar bij NL Doet!

Scroll naar boven

Belangrijk bericht!

In februari gaat de Udense Uitdaging stoppen

Voor de afronding van lopende zaken wordt onze mailbox tot 15 maart incidenteel gelezen.