Onthulling thuisbioscoop Retraitehuis

Het is half maart als Marjo Paalman van Vriendenstichting Retraitehuis een beroep doet op de Udense Uitdaging. Ze wil graag een thuisbioscoop realiseren voor de bewoners van het Udense Retraitehuis, zodat de bewoners samen mooie films en tv-uitzendingen kunnen bekijken op een voor hen gepast moment. De Udense Uitdaging heeft haar netwerk ingezet, en samen met ruim 15 bedrijven is de bioscoop gerealiseerd. Op 20 juni 15.00 vindt de feestelijke onthulling van de bioscoopzaal plaats.

Om 14.45 start de inloop, waarna om 15.00 een woord van welkom wordt uitgesproken door Josée van Boxmeer en Mirjam van Lamoen. Vervolgens wordt de bioscoopzaal onthuld in een gezelschap van bewoners en betrokken ondernemers.

Inzet van Udense ondernemers
In een korte tijd kregen de matchgroepleden van de Udense Uitdaging hun netwerk geactiveerd. Mirjam van Lamoen, matchgroeplid van de Udense Uitdaging: “We startten met een ontwerp van Pinx Outstanding Interiors, waarna de aankleding en inrichting zijn opgepakt door Hofmans, TGO, Van de Wijngaard, Woodfield, Claassen, Verotex, Jacobs & Jacobs, Seats & Sofa’s, H&R, Ztahl, Willems, Van Tienen en Sanders Fritom. Samen wilden we de bioscoopzaal binnen 1 week realiseren om de bewoners zo min mogelijk overlast te bezorgen. En dat is gelukt!”

Extra kleur geven aan het dagelijkse leven
De Udense Uitdaging helpt Udense verenigingen en stichtingen vooruit door een match te maken tussen een vraag en het eigen Udense netwerk. Zo ook in deze situatie: in enkele dagen waren maar liefst 15 bedrijven bereid gevonden om een bijdrage te leveren aan de bioscoopzaal. Mirjam van Lamoen, matchgroeplid van de Udense Uitdaging: “Het is fijn om wat extra kleur te kunnen geven aan het dagelijkse leven van de bewoners. In deze bioscoop gaan de bewoners absoluut mooie momenten beleven. Extra bijzonder dat we dit met behulp van ons netwerk van Udense ondernemers hebben weten te realiseren.”

Ook een verzoek?
Een onthulling zoals de bioscoopzaal in het Retraitehuis is een mijlpaal waar de ondernemers van de Udense Uitdaging trots op zijn. Ben jij actief binnen een Udense stichting? En kun je wat hulp gebruiken bij jouw activiteiten? Neem dan contact op met Carla Blom en Anouk de Bresser, managers van de Udense Uitdaging, of een van de matchgroepleden. We bekijken graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Scroll naar boven

Belangrijk bericht!

In februari gaat de Udense Uitdaging stoppen

Voor de afronding van lopende zaken wordt onze mailbox tot 15 maart incidenteel gelezen.