Trots

Hoe mooi is het om te zien wat je door een paar simpele handelingen op social media een brug kan bouwen tussen verenigingen en ondernemers. Ondanks dat we officieel nog niet live zijn voor de verenigingen en ondernemers hebben er zich de afgelopen weken toch een aantal matches gerealiseerd waar wij nu al zeer trots op zijn. Ook hebben een aantal verenigingen oproepen bij ons neergelegd omdat ze op zoek zijn naar spullen. Onze formule is simpel, maar sterk. Verzoeken van maatschappelijke organisaties komen binnen bij het team van de Udense Uitdaging. Al deze aanvragen worden voorgelegd tijdens de bijeenkomst van de Matchgroep. Als de aanvraag wordt geaccepteerd, wordt gekeken aan welk bedrijf het verzoek wordt gedaan om mee te werken aan het project.

Binnenkort zullen wij de datum van de lancering bekend gaan maken, deze volgt z.s.m. zodat u zich als vereniging/stichting en als ondernemer kan aanmelden. De lancering zal bij Markant Uden plaatsvinden.

Vanuit de organisatie zijn we nu 1 jaar op de achtergrond bezig en wij zijn trots om binnenkort via de lancering iedereen op de hoogte te kunnen brengen wat De Udense Uitdaging nu precies inhoud, we tellen af naar de lancering.

De Udense Uitdaging

IMG_9416

Scroll naar boven

Belangrijk bericht!

In februari gaat de Udense Uitdaging stoppen

Voor de afronding van lopende zaken wordt onze mailbox tot 15 maart incidenteel gelezen.