Udense Uitdager in Mooi Uden Krant

DE UDENSE UITDAGING WERKT

Woont u in Odiliapeel? Dan heeft u in januari vast een collectant van Stichting Collectieve Collecte Odiliapeel aan de deur gehad, met in de hand een klembordje waarop hij of zij uw gegevens heeft ingevuld. Dat klembordje komt van Delo BV in Uden. En niet toevallig, want Mirjam van Lamoen, ondernemer in de Udense Uitdaging, heeft de directeur van Delo, Haro den Tuinder, in december uitgedaagd een schenking van 35 klembordjes te doen aan de Collecte in Odiliapeel. Haro ging op de uitdaging in en een eenvoudig match was gemaakt. Maar dan wel één voor een stichting die meer dan 13 goede doelen steunt. Belangrijk dus, die kleine beetjes. Mirjam pakt namens de Uitdaging echter ook grote uitdagingen aan. Die van Platform mensen met een Handicap bijvoorbeeld. Zij vroegen hulp bij het bouwen van een nieuwe website. Mirjam legde de verbinding met het ROC Leijgraaf en momenteel bouwt één van hun studenten, onder begeleiding van Vervest Internet, een nieuwe website voor de stichting.

De Udense Uitdaging heeft sinds de nazomer van 2015 al meer dan 15 bijzondere matches kunnen maken. Grote en kleine projecten, die bijdragen aan de leefbaarheid in Uden. Dat doet ze door materialen, menskracht en middelen bij elkaar te brengen en op deze manier Uden leuker te maken.

Heeft u ook een uitdaging voor ons, net als Platform Mensen met een Handicap of de Collectieve Collecte Odiliapeel? Bezoek dan onze website en vul het aanvraagformulier in>www.udenseuitdaging.nl/vraag-aanbod/aanvraag-indienen.

 

Scroll naar boven

Belangrijk bericht!

In februari gaat de Udense Uitdaging stoppen

Voor de afronding van lopende zaken wordt onze mailbox tot 15 maart incidenteel gelezen.