Udense Uitdaging meets Maison Unique

Deze maand realiseerde Allard Bevers, makelaar in Uden en lid van de Udense Uitdaging, de aanvraag van Karin Thuis van Maison Unique. Voor de inventaris van haar nieuwe sociale textielatelier zocht Karin nog allerlei spullen. Allard regelde alvast het eerste deel: tafels, stoelen, ordners en een grote kast.

Allard: “Het is eigenlijk heel eenvoudig. Ergens zijn er spullen over en die heb ik doorgegeven aan Maison Unique. Daar krijgen ze een nieuwe waardevolle bestemming. Mooi toch. Wij helpen haar, zodat zij haar medewerkers weer verder kan helpen.”

Maison Unique is een stichting die zich inzet voor het maatschappelijk belang. Haar grootste doelstelling is het bieden van een plaats voor dagbesteding aam mensen die aan de zijlijn van de maatschappij staan. In het atelier krijgen zij de mogelijkheid om weer in hun kracht te komen en mogelijk verder te groeien naar een betaalde baan. Karin Thuis is de initiatiefneemster van de stichting.

Karin: Elkaar verder helpen, zoals jullie dat bij ons doen, en wij bij onze medewerkers. Dat zou iedereen moeten doen. Het voelt goed!

Wil je ook iets voor anderen betekenen? Of heb je zelf, net als Karin een verzoek? Vul dan op deze site ons aanvraag/aanbodformulier in.

Scroll naar boven

Belangrijk bericht!

In februari gaat de Udense Uitdaging stoppen

Voor de afronding van lopende zaken wordt onze mailbox tot 15 maart incidenteel gelezen.