Uitnodiging startbijeenkomst 21 mei 2015

Kent u de Udense Uitdaging al?
Kom naar onze feestelijke startbijeenkomst!
Aan bedrijven en ondernemers in de gemeente Uden.
Datum: 21 april 2015
Beste ondernemer,
Graag dagen wij u uit om kennis te komen maken met de Udense Uitdaging.
De Udense Uitdaging is eenvoudig gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (geld) en Menskracht (extra handen, creativiteit, kennis en kunde). Wij zijn er om de ondersteuningsvragen van verenigingen en stichtingen in verbinding te brengen met de ondernemers. Daarmee worden bedrijven actief betrokken bij het werk van de stichtingen en verenigingen in de gemeente Uden. Ons doel is om de leefomgeving en -kwaliteit van mensen in Uden te verbeteren.
Komt u ook kennismaken met de Udense Uitdaging? U bent welkom op de feestelijke startbijeenkomst op 21 mei 2015 van 16.00 uur tot 18.15 uur in Theater Markant (Markt 32, Uden).
Tijdens de bijeenkomst zullen wij u meer uitleg geven over het concept van de ‘Uitdaging’ en vertellen waarvoor u bij de Udense Uitdaging terecht kunt. U kunt die dag ook kennis maken met het voltallige team van de Udense Uitdaging.
Heeft u een aanbod? Tijdens deze bijeenkomst willen we een aantal matches realiseren. Het is dan ook mogelijk om uiterlijk vóór 15 mei a.s. een aanbod in te dienen via het aanbodformulier op onze website. Reageer wel snel, want er is maar plek voor een beperkt aantal matches op die dag!
Wij stellen het op prijs u te ontmoeten bij de startbijeenkomst. U kunt zich aanmelden via e-mailadres info@udenseuitdaging.nl. Als u niet aanwezig kunt zijn maar wel op de hoogte gehouden wilt worden van de mogelijkheden, kunt u dat bekendmaken aan hetzelfde e-mailadres.
Graag tot ziens op 21 mei.
Met vriendelijke groet, namens alle uitdagers,
Bestuur Udense Uitdaging:
Erik Jansen
Saskia Verbossen
Frank Peters

Scroll naar boven

Belangrijk bericht!

In februari gaat de Udense Uitdaging stoppen

Voor de afronding van lopende zaken wordt onze mailbox tot 15 maart incidenteel gelezen.